Over ons

In januari 2022 werd de stichting Kringloop Werkendam opgericht na uitgebreid overleg en vergaderingen. De stichting, gevestigd aan het Plein in Werkendam, had als doel om tweedehandsspullen een nieuw leven te geven en de gegenereerde winst volledig te doneren aan de ZGG.

Na een periode van succesvolle activiteiten, waarbij er in de winkel een breed scala aan items werden verkocht, zoals boeken, tuinspullen, meubels, servies en kleding, moest de winkel in februari 2024 helaas sluiten om plaats te maken voor appartementen. Dit betekende echter niet het einde van de stichting. Met vastberadenheid en dankzij een goede zoektocht vond de stichting een nieuw pand aan de Biesboschhaven-Zuid 25a. Met de onmisbare hulp van toegewijde vrijwilligers kon de stichting bijna naadloos overstappen naar het nieuwe pand. De winkel was slechts twee maanden gesloten voor de verbouwing van de lege bedrijfshal tot een winkel en het verhuizen van de inventaris. 

In april 2024 opende de vernieuwde winkel haar deuren en kon de stichting Kringloop Werkendam opnieuw beginnen met het verkopen van het brede assortiment aan spullen voor het goede doel. De winkel is nu nog ruimer en diverser. De vastberadenheid en inzet van de vrijwilligers zorgden ervoor dat de stichting, ondanks de tijdelijke sluiting, haar missie voortzette en een positieve impact bleef hebben op de gemeenschap en de ZGG.

Scroll naar boven